11 mei 2019 12:30-16:30 uur

Waarom deze verdieping

Ervaring leert dat na de eerste van de training nieuwe behoeftes ontstaan. Deze behoeftes krijgen aandacht in de verdieping. Om wat je bewust hebt gemaakt, om te zetten naar lichaamsbewustzijn. Omdat je tijdens de training een nieuw Zelf hebt ontdekt en versterkt.

Ervaring leert dat je in de eerste maanden van integreren ontdekt wat je nog niet helemaal in bezit hebt genomen maar wel graag sterker wilt maken. Het is een oefening.

Soms merk je dat je onderdelen van het geleerde kwijtraakt. Dit omdat je gefocust bent geweest op een belangrijk onderdeel van de training. Bijvoorbeeld ‘hoe geef ik mijn grenzen aan’. Dit gaat vervolgens goed. Maar hoe zit het met de andere doelen die je had? Hoe ga je je patronen omzetten tot nieuwe, passende patronen? 

In de verdieping kan je bewuster kiezen voor wat je aandacht wilt geven. Je weet al dat je sterk staat en hoe je je ademhaling voor je kan laten werken.

We gaan nu iets dieper. Wat, vanuit je eigen kracht wil je nu krachtiger maken? Misschien een nieuwe rol in je werk, als partner, als ouder. Of gewoon omdat je door wilt groeien. Er is altijd een volgende stap in persoonlijke ontwikkeling.

Deze sessie duurt 4 uur

Kosten € 75,-

Locatie:

SAMA centrum (voorheen yogabloem)

Wilhelminastraat 13 Mijnsheerenland