Door te mediteren krijg ik inzichten. Soms is het een woord. Wanneer ik dit woord op canvas schrijf ontstaat er een beweging. Het schilderen is dan al begonnen. Dit gaat vaak in lagen en veranderd een paar keer tot het ‘klaar’ is.

Het gaat niet om het resultaat van het doek maar van de rust en kalmte die ik ervaar tijdens het schilderen en de nieuwe inzichten die spontaan tot me komen. Vooral is het een moment van bezinning en helemaal tot mezelf komen.

Ik heb geen opleiding in de kunstacademie. Het gaat om je persoonlijke kunstenaar die graag creëert vanuit je hart. Vrij, zonder oordeel.

Een ruimte voor mij alleen. Muziek om te mediteren, doeken, penseel of wat in de buurt is en verf. Acryl, olie, tijdschriften.

Lijkt je dat wat?  Samen aan de slag te gaan en te ontdekken wat jouw creatie jou wil vertellen. Stuur mij een berichtje met je wens.

https://www.letsunite.nl/#appointment